Mijn verhaal:

Mijn naam is Alejandrina Bongers-James.
Ik ben op 30 juli 1968 geboren op Curaçao, Nederlandse Antillen.
Op Curaçao ben ik opgegroeid met kruiden en planten,
Op mijn 18e ben ik van Curaçao naar Nederland verhuisd. Hoewel ik al heel lang in Nederland woon ben ik mijn roots nooit vergeten. In Nederland heb ik de opleiding pedagogisch medewerkster gevolgd & werk ik al heel wat jaren, met veel plezier, op een opvang voor kinderen.

Mijn Oma als voorbeeld;

Als kind kende ik geen medicijnen maar wist Oma voor bijna alle aandoeningen en ongemakken wel een kruid of een plant dat je hiervoor kunt gebruiken. We gingen dan vaak samen de tuin in om deze te plukken. Dat dit werkt staat voor mij als een paal boven water; Oma is inmiddels in de 90 en behalve haar dementie verder nog in goede conditie.

Toen & Nu;

In 2013 ben ik in aanraking gekomen met de etherische oliën van doTERRA. Astmatisch ben ik en hiervoor kreeg ik diversen medicijnen waar ik vaak heftig op reageerde vanwege de bijwerkingen. Ik kreeg van een vriendin een sample breath. Dit is een samengestelde olie met Laurierblad, pepermuntplant, eucalyptusblad en -stam, melaleucablad, citroenschil, ravensara blad, cardemomzaad, Dit wordt veelal gebruikt voor mensen met luchtwegproblemen.  ik reageerde hier  best wel goed op en ik ben dit ook steeds meer gaan gebruiken in plaats van mijn andere medicatie die alleen heel af en toe nog tevoorschijn komt bij een acute aanval van benauwdheid

Gelijk was ik verliefd en voelde weer de connectie met mijn Oma en haar kruiden. Ik hoefde nu niet meer de tuin in maar kon het vers geplukte en verwerkte product nu direct bestellen en gebruiken. Ik besloot mij hier verder in te gaan verdiepen. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tuinieren, lezen, mediteren en naar muziek te luisteren.

De toekomst;

Mijn ambitie is de komende jaren zoveel mogelijk mensen bekend te maken met 100% natuurlijke etherische oliën van doTERRA, zowel door het aanbieden van massages alsook door ze te onderwijzen over de kracht hiervan. Dit komt overeen met de missie van doterra die vrij vertaald zegt "maak de wereld beter druppel voor druppel". Mijn Oma is er niet voor eeuwig maar haar kennis leeft in mij voort, deze mag ik weer met jou delen, voor mij maakt dat de cirkel rond.


Mijn opleidingen & trainingen


Opleiding 1:

Aroma & Bach bloesem therapeut

In deze opleiding heb ik veel geleerd over de oorsprong en de aard van etherische olie en Bach bloesem & hoe deze toe te passen. Ook het samenstellen van aroma's en Bach bloesems is mij inmiddels niet meer onbekend.

Opleiding 2:

Ontspanningsmasseuse

In deze opleiding heb ik geleerd om verschillende basistechnieken in de juiste volgorde toe te passen om een volledig ontspannen staat te bereiken. Momenteel volg ik een drie jarige verdiepings-opleiding tot All round masseuse.

Opleiding 3 :

Touch fot health 1-4

Touch for health verbetert de energie doorstroming in de meridianen en activeert zo het zelf helende vermogen van je lichaam. D.m.v. spiertesten leer ik je blokkades herkennen en behandelen. Een zeer nuttige techniek in mijn praktijk.

Trainingen

  • Aromaouch massage
  • Symphony of the cell massage

Hoe klanten mij ervaren


robert

Sinds ik regelmatig gemasseerd word kan ik weer leven met mijn rugklachten.

 

Soms vindt zij ook ineens een knoop o.i.d. die ik nog niet opgemerkt had.

 

Alejandrina verlicht dit op adequate wijze & geeft mij ook adviezen waar ik iets mee kan.

 

ik beveel haar van harte aan.

Robert, 34 jaar

 

Jamila

Ik kom al jaren bij Alejandrina voor een ontspanningsmassage.

Het leuke is dat zij nu ook veel nieuwe technieken heeft geleerd die ze dan op mij mag uitproberen.

Zo maak ik kennis met geheel nieuwe massages. De combinatie met de etherische oliën vind ik echt heerlijk.

 

Alejandrina is vriendelijk toegewijd en masseert met passie, ik kom graag bij haar.

Jamila, 28 jaar


Wil jij ook op natuurlijke basis jouw gezondheid verbeteren?


klik dan op de knop hieronder dan gaan we samen aan de slag