In 2013 zijn wij in aanraking gekomen met de etherische oliën van doTERRA. Alejandrina die astmatisch is en hiervoor diverse medicijnen kreeg waar zij vaak  heftig op reageerde vanwege de bijwerkingen, kreeg van een vriendin een sample breath. Dit is een samengestelde olie met Laurierblad, pepermuntplant, eucalyptusblad en -stam, melaleucablad, citroenschil, ravensara blad, cardemomzaad. Deze wordt veelal gebruikt voor mensen met luchtwegproblemen. Hier reageerde zij best wel goed op en dit is ze ook steeds meer gaan gebruiken in plaats van haar andere medicatie die alleen heel af en toe nog tevoorschijn komt bij een  acute aanval van benauwdheid


Omdat ik de goede resultaten bij haar zag ben ik ook pepermunt en breath gaan gebruiken voor mijn chronische verkoudheid en merkte ik dat ik ook  meer lucht kreeg en beter kon slapen. Hierna werden wij uitgenodigd om een presentatie bij te wonen om meer te leren over wat je allemaal met de oliën en andere producten van doTERRA kan doen. Ik leerde daar onder andere dat er ook producten zijn om mijn chronische rugklachten aan te pakken en hoewel ik best sceptisch hierover was ben ik deze gaan proberen.

 

Na ongeveer 10 dagen merkte ik dat ik veel minder rugklachten had en dat ik mij ook vitaler voelde.

Na eerst te ontkennen dat dit van de voedingssupplementen kwam, en ik er dus weer mee stopte, bleek dit wel degelijk het geval.

 

Wij waren om en schreven ons in om ook met een goede korting deze producten te kunnen kopen en zijn vanaf toen trouwe gebruikers.

 

Voor Alejandrina was er ook een moment van herkenning omdat zij als Antilliaanse eigenlijk van kleins af aan werd bestookt met planten en kruiden bij kwaaltjes en ziekten. We gingen meer over de toepassingen van de oliën en andere producten leren en werden zo enthousiast over de zuiverheid ervan dat wij deze gift aan ons ook graag met onze dierbaren wilden delen.

 

Voor je het weet ben je dan aan het netwerken en kan je mensen helpen om ook op een andere manier met hun gezondheid om te gaan. we gingen ook naar de grotere bijeenkomsten van doTERRA om ook daar gevoed te worden met productinformatie en de visie en missie van het bedrijf.

 

Dat we er vervolgens aan bij mogen dragen dat met ieder product dat wij aanschaffen we ook meehelpen aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de boeren die het harde werk doen is voor ons echt een stimulans om de producten te blijven gebruiken en anderen hier ook enthousiast voor te maken. Niet alleen heeft het ons leven verrijkt maar ook van anderen en kunnen wij zo bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. de missie van doTERRA is 'healing the world drop by drop'' wat een fijne gedachten dat wij daar actief een onderdeel van mogen zijn.

 

Heb je altijd al een andere manier overwogen om je gezondheid te reguleren en vindt je het interessant om dit op een natuurlijke manier te doen? dan hopen wij dat je je registreert om een van onze informatiemomenten bij jou in de buurt bij te wonen.

 

Met een liefdevolle groet,

Alejandrina Bongers