Je gezondheid kan een boost hebben

je leven is best wel oké, toch weet je dat je meer aandacht aan je gezondheid moet besteden. Je wilt graag betere voeding tot je nemen, meer bewegen en je voeding op de juiste manier aanvullen.

Je wilt dit zo natuurlijk mogelijk doen

Je hebt al het een en ander geprobeerd maar het gaf je niet voldoende resultaat. Je wilt een hoogwaardig product dat biedt wat jij nodig hebt in je leven.

Je weet niet goed waar te beginnen

Wat doe product A nou precies en wat zegt al die informatie op een product mij, ik snap er niets van. Je wilt beter geïnformeerd zijn

Je wilt het goed doen

Neem ik wel het juiste product en de juiste hoeveelheid? waar vindt ik meer informatie wat ik nodig heb en wat het beste is voor mij?

Herken jij je in bovenstaande punten?

Dan ben je klaar voor de volgende stap in je leven. Een stap die ik ook jaren geleden heb gezet en waar ik géén spijt van heb. Ik ga je helpen om te ontdekken hoe je op een natuurlijke manier de controle over jouw gezondheid kunt nemen. Dit doe ik door je te onderwijzen en te begeleiden in de prachtige wereld van Etherische oliën en aanverwante producten.


Ik help je de controle terug te krijgen


Ik leer je zelf te analyseren en bewust te handelen

Als gediplomeerd Aromatherapeute werk ik al sinds 2013 met de producten van een bedrijf genaamd doTERRA, Hun kwaliteit is één van de beste kwaliteiten ter wereld en levert hoogwaardige 100% natuurlijke etherische oliën op. Ik ga je alle ins en outs leren over herkomst gebruik en mogelijkheden van de producten. Dat doen we door te ruiken proeven en te ervaren. Ik laat je zien hoe je de producten kunt verkrijgen voor aantrekkelijke groothandelsprijzen. Ik leer je ook, hoe je naast het verbeteren van je eigen gezondheid, de mensen die je lief zijn in je omgeving kunt helpen om op meer natuurlijke manier voor hun lichaam te zorgen. Van jong tot oud iedereen heeft er baat bij.


Je hebt meer kennis & bent in staat bewust te handelen


Meer kennis

Door de kennis die je hebt vergaard over etherische oliën en hun toepassingen weet je hoe je ze in je dagelijkse leven kunt toepassen op een veilige manier.

Betere keuzes

Je maakt betere keuzes over hoe en wanneer je etherische oliën inzet ipv farmaceutische producten. Je laat je hierbij leiden door je eigen inzichten.

Anderen helpen

Als enthousiaste gebruiker van natuurlijke producten deel jij je kennis met anderen op een effectieve manier. Desgewenst levert dit een inkomen op.


Ervaringen van mijn klanten


lambertus

Ik geloofde nooit zo in die etherische oliën, totdat ik ze als supplementen ging gebruiken voor mijn rugklachten. Na twee weken merkte ik een duidelijk resultaat. Sindsdien zijn ze een vast bestanddeel in mijn leven.

Alejandrina gaf mij goede adviezen zonder opdringerig te zijn

Lambertus, 61 Jaar

Buschauffeur Connexxion

alejandrina

Jouw ervaring kan hier staan

Stuur jouw ervaring, liefst met foto, in een reactie naar mij toe. Hij krijgt dan een mooie plek op deze website.

Naast  mijn eeuwige dank zal ik je ook nog op een gepaste wijze belonen voor de moeite.

 

Stuur je reactie met naam & leeftijd naar:

info@hdtlifestyle.nl


Sluit je aan en wordt een enthousiaste gebruiker


Dit is hoe ik jou ga helpen

Als je een afspraak met mij hebt gemaakt gaan we kijken wat je precies wilt bereiken t.o.v. jouw gezondheid, we gaan een plan maken en een traject uitzetten waarin we de resultaten kunnen meten. Afhankelijk van jouw wensen ga je aan de slag met de etherische oliën om te kijken hoe je dit ervaart. Je gaat deelnemen aan een GRATIS introductie training "kennismaken met etherische oliën" Ik ga je helpen bij je eerste aanschaf en je leren hoe je vervolgbestellingen kunt doen. We houden regelmatig contact per telefoon of via een zoommeeting zodat je altijd iemand beschikbaar hebt om al je vragen aan te stellen. Na twee a drie weken kijken wat jouw intenties zijn en of je bereid bent de oliën en andere producten met anderen te delen en of je de ambitie hebt om er zelfs een inkomen mee te verdienen. ( niet verplicht) Ik leidt jou op zodat je binnen een bepaalde tijd kunt doorgroeien naar zelfstandig wellness advocate binnen de organisatie en begeleid je tijdens dit hele traject met informatie zodat jij jouw doelen kunt halen. Alles wat ik weet staat tot jouw beschikking om jou succesvol te maken.


Word consument

 • Je koopt op onze websiteomgeving
 • Je koopt met 25% korting
 • Géén maandelijkse bestelling vereist
 • Je wordt geregistreerd als klant
 • je ontvangt inloggegevens
 • Je spaart voor product punten
 • Je krijgt géén team commissies
 • Mogelijkheid voor upgrade naar wellness advocate

Word wellness advocate

 • Je kan je eigen team bouwen
 • Je krijgt commissies van je downlijn
 • Je krijgt teamcommissies
 • Goed compensatieplan
 • Je hebt toegang tot veel businesstools
 • Beste optie voor maximale profijt
 • mogelijkheid tot het volgen van trainingen
 • mogelijkheid tot bijwonen van events lokaal en internationaal

Mooie pakketten om mee te starten

Inclusief welkomstpakket & product punten, ik neem contact op om een account met je te makenAls je nog niet overtuigd bent


Misschien wil je nog meer weten of heb je nog specifieke vragen die nog niet aan bod zijn gekomen dan is het handig om even contact met mij op te nemen. samen kijken we naar een voor jou geschikte oplossing.