Telefoon:

+31(0)649518440

Email:

info@hdtlifestyle.nl

Openingstijden:

Op afspraak

Je gezondheid kan wel een boost gebruiken

Je leven is eigenlijk wel oké, maar toch heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen dan je nu doet. Je bent je ervan bewust dat je te weinig tijd besteed aan het bereiden van goede voeding en ook je dagelijkse portie lichaamsbeweging laat te wensen over.

Je wilt dit graag verbeteren maar waar en hoe begin ik nou?

Herken jij je in bovenstaande punten?

Dan ben je klaar voor de volgende stap in je leven. Een stap die ik ook jaren geleden heb gezet en waar ik géén spijt van heb. Ik ga je helpen om te ontdekken hoe je op een natuurlijke manier de controle over jouw gezondheid kunt nemen. Dit doe ik door je te onderwijzen en te begeleiden in de prachtige wereld van Etherische oliën en aanverwante producten.

Healthy doTERRA Lifestyle

  • Leren wat etherische oliën zijn
  • Etherische oliën leren toepassen
  • Bewustere keuzes maken over je voeding
  • Fysiek & emotioneel in balans komen
  • Bewuster kiezen tussen farmaceutische & natuurlijke producten

Even voorstellen:

Ik ben Alejandrina, Curaçaose van geboorte maar al héél lang in Nederland.

In mijn jeugd stonden planten, kruiden & mijn Oma centraal.

Ook in Nederland is het nog steeds een deel van mijn leven en heb ik mij ontwikkeld tot allround ontspanningsmasseuse met als Specialisatie Aromatische massage therapie.                         

Daarnaast begeleid en help ik mensen naar een leven met natuurlijke producten als basis in hun dagelijkse leven.

Ik ben al jaren Wellness advocate aangesloten bij doTERRA


Ik help je de controle terug te krijgen


Ik leer je zelf te analyseren en bewust te handelen

Als gediplomeerd Aromatherapeute werk ik al sinds 2013 met de producten van een bedrijf genaamd doTERRA, Hun kwaliteit is één van de beste kwaliteiten ter wereld en levert hoogwaardige 100% natuurlijke etherische oliën op. Ik ga je alle ins en outs leren over herkomst gebruik en mogelijkheden van de producten. Dat doen we door te ruiken proeven en te ervaren. Ik laat je zien hoe je de producten kunt verkrijgen voor aantrekkelijke groothandelsprijzen. Ik leer je ook, hoe je naast het verbeteren van je eigen gezondheid, de mensen die je lief zijn in je omgeving kunt helpen om op meer natuurlijke manier voor hun lichaam te zorgen. Van jong tot oud iedereen heeft er baat bij.

Dit is hoe ik jou ga helpen

Als je een afspraak met mij hebt gemaakt gaan we kijken wat je precies wilt bereiken t.o.v. jouw gezondheid, we gaan een plan maken en een traject uitzetten waarin we de resultaten kunnen meten. Afhankelijk van jouw wensen ga je aan de slag met de etherische oliën om te kijken hoe je dit ervaart. Je gaat deelnemen aan een GRATIS introductie training “kennismaken met etherische oliën” Ik ga je helpen bij je eerste aanschaf en je leren hoe je vervolgbestellingen kunt doen. We houden regelmatig contact per telefoon of via een zoommeeting zodat je altijd iemand beschikbaar hebt om al je vragen aan te stellen. Na twee a drie weken kijken wat jouw intenties zijn en of je bereid bent de oliën en andere producten met anderen te delen en of je de ambitie hebt om er zelfs een inkomen mee te verdienen. ( niet verplicht) Ik leidt jou op zodat je binnen een bepaalde tijd kunt doorgroeien naar zelfstandig wellness advocate binnen de organisatie en begeleid je tijdens dit hele traject met informatie zodat jij jouw doelen kunt halen. Alles wat ik weet staat tot jouw beschikking om jou succesvol te maken.


Je hebt meer kennis & bent in staat bewust te handelen


Meer kennis

Door de kennis die je hebt vergaard over etherische oliën en hun toepassingen weet je hoe je ze in je dagelijkse leven kunt toepassen op een veilige manier.

Betere keuzes

Je maakt betere keuzes over hoe en wanneer je etherische oliën inzet ipv farmaceutische producten. Je laat je hierbij leiden door je eigen inzichten.

Anderen helpen

Als enthousiaste gebruiker van natuurlijke producten deel jij je kennis met anderen op een effectieve manier. Desgewenst levert dit een inkomen op.